Image is not available

Porta hyrese e Alpeve

Image is not available

Aty ku bima zgjedh token

Image is not available

Breznite nderrohen lashtesia mbetet

Image is not available

Tradita jone ne tryezen tuaj
Slider

Rreth
Parkut Natyror Bashkiak Shkrel

I përshkruar si "Porta hyrëse e Alpeve", themeluar në vitin 2015 ka sip. 20,282 ha. Ndodhet midis Parkut Kombëtar të Thethit dhe Liqenit të Shkodrës. Shtrihet vetëm 25 km nga Mali i Zi, 10 km në veri-lindje të Koplikut dhe 20 km nga Shkodra

Më shumë

Vlerat e PNB Shkrel

  • All
  • Puna e dorës
  • Mikpritja & Gastronomia
  • Kulturë
  • Histori
  • Agrobiodiversitteti
  • Biodiversiteti

Fshatrat kryesorë turistik

Fshatrat kryesorë për zhvillimin e turizmit janë:

Fshati Reç

Reç është një fshat i v...

Razma

Razma shtrihet mbi një ...

Fshati Bogë

Bogë është një fshat i ...